Multidisciplinaire aanpak

Binnen Praktijk Taman worden alle lichamelijke klachten behandelt zoals rugpijn, nek- en schouderpijn, pijn in armen en benen, sportblessures, hoofdpijn en migraine. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende behandelmethodes en maken gebruik van de nieuwste technieken en inzichten. Dankzij onze multidisciplinaire aanpak wordt het hele lichaam onder handen genomen en kan er snel worden gestart met uw herstel.

Lichaamsanalyse

Ben Taman heeft in tegenstelling tot het reguliere medische circuit een andere manier van benaderen. Als iemand na een auto-ongeluk last heeft van een whiplash wordt er door de fysiotherapeut en chiropractor vooral naar de nek gekeken; wij kijken óók naar de historie van de patiënt. Vaak blijkt dat er meerdere (en eerdere) trauma’s in uw lichaam hebben plaatsgevonden en is uw lichaam nu niet meer in staat zich te herstellen. En wist u bijvoorbeeld dat veel nekklachten zoals een whiplash mogelijk mede te verhelpen zijn met een bril?

Visie

Ben Taman gelooft dat het lichaam in staat is zich aan te passen aan trauma’s en veranderingen. Soms zelfs te goed. Denk aan het corrigerend vermogen van uw rug en houding bij bijvoorbeeld een voetblessure. Een ding is duidelijk: het lichaam kan prima langdurige klachten aan, het past zich zelfs aan, maar op een gegeven moment is er een grens bereikt. Het adaptatievermogen van het lichaam is dan op en er ontstaan klachten. Dankzij de multidisciplinaire aanpak van Praktijk Taman wordt het herstelvermogen weer geactiveerd. De figuurlijke emmer moet worden geleegd. Wij gaan samen met u op zoek naar wat uw lichaam nodig heeft.

Wilt u meer weten en/of een afspraak maken?

Neem dan vrijblijvend contact op.
Vrijblijvend contact opnemen